Перець бурбонський (мадагаскарський)

Артикул0342
Наявність:Є в наявності
  • 142.00 грн.

Доступні варіанти

Оберіть бажану фасовку продукту

Поділитись:

Бурбонський перець - це дуже рідкісна і маловідома пряність, ендемік Мадагаскару, відноситься до екзотичних перців.

Країна-виробник - Мадагаскар.

Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки.
Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік.

  • Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 50 г
  • Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 125 г
  • Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 250 г
  • Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 500 г

Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці


Щороку збирають всього 1,5-2 тонни бурбонського перцю, вирушаючи за ним в дикі тропічні ліси Мадагаскару і забираючись на дерева висотою до 20 метрів, де плодоносить дика перцева ліана.


Застосування бурбонського перцю в кулінарії.

Аромат бурбонського перцю дуже складний, трохи нагадує чорний перець, але з яскравим букетом, з нотками деревними, квітковими, фруктовими, цитрусовими. Його смак також багатий - помірно гострий і в той же час освіжаючий, смолистий, деревно-фруктовий, трохи солодкуватий, з довгим післясмаком.

Використання бурбонського мадагаскарського перцю таке ж, як і чорного перцю. Додавати у страву бурбонський перець потрібно в самому кінці, уникаючи тривалої теплової обробки, щоб зберегти вишуканий аромат цього перцю. Але щоб відчути букет цих прянощів у всій красі, краще посипати страву свіжозмеленим бурбонським перцем в якості фінішної обробки.

На Мадагаскарі бурбонський перець століттями використовували для приготування риби і страв з морепродуктів. Він також прекрасно підходить до м'яса, птиці, свіжих салатів, і як особливе індивідуальне застосування бурбонського перцю - до десертів, фруктів, страв на основі кокоса і, особливо, до шоколаду.


У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити рідкісний перець бурбонський мадагаскарський, а також інші натуральні корисні продукти високої якості в нашому інтернет-магазині спецій і прянощів за розумною ціною. Упаковка включена у вартість товару. Фото перцю бурбонського в продажу відповідає реальному продукту.


Бурбонський перець Бурбонський (мадагаскарський) перець - дуже рідкісна і маловідома пряність, ендемік Мадагаскару, що росте тільки в дикому вигляді у вологих тропічних лісах острова і відноситься до істинних перців. Маловідомість і дорожнеча цієї спеції обумовлена складністю його заготівлі та дуже малою кількістю врожаю.

Детальніше почитати опис бурбонського перцю, про його корисні і лікувальні властивості і характеристики, як він росте і збирається, про його склад і застосування в кулінарії, медицині і косметології можна в нашій статті в Енциклопедії спецій.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
   Так себе           Хороший

Теги: перець бурбонський

Рецепти з цим товаром

Рецепти блюд, в яких використовується цей компонент