Домашня аджика

Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 29.09.2014 Просмотров: 6669 Комментарии : 0

Домашняя аджикаДомашняя аджика

Домашняя аджика специиДомашняя аджика

Вам буде потрібно:

  • 2 кг помідорів
  • 4-5 штук великого болгарського перцю (можна і більше)
  • величезний ялтинська цибуля (а то і два)
  • зелень і часник не шкодуємо
  • сіль за смаком
  • спеції: куркума, перець чилі, коріандр, орегано - по 1 чайній ложці з великою гіркою
  • спеції: імбир, насіння кропу, кумін (зіра), розмари н - по 1 чайній ложці без гірки

Все змішуємо. Проварюємо. Процес може і не тривати по 3-6 годин, соусік НЕ уварюємо, а проціджуємо окремо.

В результаті проціджування отримуємо продукт, який мало чим відрізняється від табаско. Рідкий соус зливаємо в пляшки, саму аджику складаємо в баночки.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, аджика домашня

Теги: зіра , імбир , коріандр , куркума , орегано , перець чилі , розмарин , кріп насіння

Связанные товары