Буряк з тархуном, чебрецем, розмарином і зернового сиру

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 03.12.2012 Просмотров: 4887 Комментарии : 0

Свекла с тархуном, тимьяном, розмарином и зерненым творогом Вам буде потрібно:

  • буряк
  • розмарин
  • бальзамічний оцет (густий!)
  • щіпка цукру
  • зернений сир (300 г)
  • оливкова олія
  • цедра лимону
  • чорний перець
  • сіль
  • естрагон
  • чебрець

Невеликі коренеплоди буряка в шкірці обсипати розмарином, загорнути у фольгу і запекти в духовці. Потім буряк охолодити, очистити, нарізати і змішати з бальзамічним оцтом і дрібкою цукру.

Зернений сир змішати з цедрою лимона (свіжої або сухої), оливковою олією, сіллю, перцем, чебрецем і естрагоном.

Викласти сир на буряк і подавати.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, запечена буряк з сиром

Теги: перець чорний , розмарин , чебрець , цедра лимона , естрагон

Связанные товары