Крумпля по-закарпатски

Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 27.03.2013 Просмотров: 5300 Комментарии : 0

Крумпля по закарпатски Вам буде потрібно:

  • картопля
  • сир
  • сметана
  • фарш рубаний
  • гриби рубані
  • спеції: насіння кропу, білий мелений перець, мелений духмяний перець
  • сіль
  • олія
  • томат і майонез для декору

Сиру картоплю очистіть, зріжте гострий кінчик шапочкою, зсередини виріжте порожнину, начините грибами з сиром, сметаною і м'ясом, вимішати з додаванням з емян кропу, білого меленого перцю, меленого запашного перцю.

Прикрийте, встановіть в сковородочку (подровняйте низ для стійкості) і запікайте до готовності.

При подачі капелюшки задекоріруйте, облийте коньяком, запалюйте і подавайте. Емоції гарантовані !.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, крумплю по-закарпатськи, картопля фарширована

Теги: перець білий , перець духмяний , кріп насіння

Связанные товары