Картопляна запіканка «Гауранга» (по-східному)

Автор: Анна Овсиенко, г. Днепропетровск Дата: 26.06.2013 Просмотров: 5950 Комментарии : 0

Картофельная запеканка Гауранга по восточному Вам буде потрібно:

  • 1,5 -2 кг картоплі
  • 300-400 г сметани
  • 300 г адигейського сиру
  • 50 г твердого сиру
  • 1 ч.л. гарам-Масалов
  • 1 ч.л. асафетиди
  • 1 ч.л. коріандру
  • 0,5 ч.л. кумина (зіри)
  • 1 ч.л.солі
  • 50 мл. рослинного масла


Картоплю почистити і нарізати тонкими кружальцями (краще на спеціальній тертці). Змішати картоплю, масло, сіль і спеції. Натерти на крупній тертці сири.

У форму для запікання викласти шар картоплі, полити сметаною, посипати адигейським сиром, повторити ще 2 рази. Зверху посипати твердим сиром.

Запікати 30-40 хв при температурі 200 градусів. Перші 25 хвилин приготування краще, якщо запіканка буде накрита фольгою.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, східна кухня, картопляна запіканка

Теги: асафетида , гарам масала , зіра , коріандр

Связанные товары