Крокети з консервованої риби і картоплі

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 28.10.2012 Просмотров: 6115 Комментарии : 0

Крокеты из консервированной рыбы и картофеля Вам буде потрібно (на 2 порції):

  • 1 банка консервів «сардина в маслі» (масло злити)
  • 250 г картоплі
  • 1 ч.л. лука меленого
  • 1 ч.л. часнику меленого
  • 1/2 ч.л. сухого імбиру
  • 1 ч.л. меленої куркуми
  • 2 лаврові листки
  • 1/8 ч.л. меленого кардамону
  • 1/4 ст.л. цукру
  • 1/2 ч.л. меленої кориці
  • 1/2 ч.л. солі

Очищену картоплю відварити з лавровим листом, сушеними цибулею і часником. Готову картоплю трохи охолодити, додати цукор, імбир, куркуму, кардамон, корицю.

За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнити картоплю. Консерви розім'яти і додати до пюре. Сформувати маленькі кульки, викласти їх на деко, застелене пергаментів і змащений рослинний маслом. При 180 градусах запікати 15-20 хвилин.

За рахунок додавання такої кількості прянощів - крокети набувають незвичайний смак і аромат (величезна роль в цьому і кориці, яка тут домінує).

Подавати можна з овочевим салатом або соусом.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, страви з риби і картоплі

Теги: імбир , кардамон , кориця , куркума , лист лавровий , цибуля сушена , часник

Связанные товары