Суп з рибою, щавлем і помідорами

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 10.11.2012 Просмотров: 5033 Комментарии : 0

Суп с рыбой, щавелем и помидорами Вам буде потрібно (на 2 порції)

  • 1 філе білої риби
  • 2-3 невеликі картоплини
  • 1 цибуля ріпчаста
  • 1 морква маленька
  • 1 ч.л. кореня петрушки сушеного
  • 0,5 ч.л. кореня селери сушеного
  • 0,5 ч.л. хмелі-сунелі
  • 1 шт. гвоздика ціла
  • 2-3 помідора
  • пучок щавлю
  • вершкове масло
  • зелень
  • сіль

Картопля, морква, цибуля нарізати кубиками. Цибулю і моркву обсмажити на маслі, додати корінь петрушки і корінь селери.

Щавель нарізати на 2-3 частини.

У киплячий бульйон покласти картоплю і шматочки риби. Через 10 хвилин, додати цибулю, моркву, а за 5-7 хвилин до закінчення варіння - щавель, хмелі-сунелі, гвоздику і часточки помідорів.

При подачі в суп додати сметану і посипати зеленню.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, рибний суп

Теги: гвоздика , петрушка корінь , селера корінь , хмелі-сунелі

Связанные товары