Суп з рибою, щавлем і помідорами
Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 10.11.2012 Просмотров: 5608 Комментарии : 0
Вам буде потрібно (на 2 порції)
- 1 філе білої риби
- 2-3 невеликі картоплини
- 1 цибуля ріпчаста
- 1 морква маленька
- 1 ч.л. кореня петрушки сушеного
- 0,5 ч.л. кореня селери сушеного
- 0,5 ч.л. хмелі-сунелі
- 1 шт. гвоздика ціла
- 2-3 помідора
- пучок щавлю
- вершкове масло
- зелень
- сіль
Картопля, морква, цибуля нарізати кубиками. Цибулю і моркву обсмажити на маслі, додати корінь петрушки і корінь селери.
Щавель нарізати на 2-3 частини.
У киплячий бульйон покласти картоплю і шматочки риби. Через 10 хвилин, додати цибулю, моркву, а за 5-7 хвилин до закінчення варіння - щавель, хмелі-сунелі, гвоздику і часточки помідорів.
При подачі в суп додати сметану і посипати зеленню.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, рибний суп
Теги: гвоздика , петрушка корінь , селера корінь , хмелі-сунелі
Поділитись:
facebook