Пастернак, запечений з калінджі і кмином
Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 03.04.2014 Просмотров: 5194 Комментарии : 0
Вам буде потрібно:
- 3 пастернаку
- 1 ст.л. цедри апельсина
- сік 1/2 лимона
- 1/4 ч.л. насіння кмину
- 1/4 ч.л. насіння калінджі
- 1/8 ч.л. меленого коріандру
- 1/4 ч.л. солі
- 1 ст.л. кукурудзяної олії
- 1 ст.л. меду
Очищений і нарізаний пастернак перемішати з кмином, калінджі, коріандром, сіллю, цедрою апельсина і соком лимона.
Розігріти духовку до 190 градусів.
Деко застелити пергаментом і налити столову ложку кукурудзяної олії.
Викласти пастернак на деко і запікати 15 хвилин.
Через 15 хвилин перемішати пастернак, зменшити вогонь і запікати ще 10 хвилин.
Потім полити пастернак 1 ст.л. меду, перемішати і вимкнути духовку до повного охолодження.
Такий пастернак можна вживати в самостійному вигляді або як гарнір до печінки.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, пастернак запечений
Теги: Калінджі , коріандр , кмин , цедра апельсина
Поділитись:
facebook