Свинина в обсипання "Селянська"
Вам буде потрібно:
- свиняче філе
- сіль
- спеції: паприка різана червона, паприка різана зелена, цибуля сушена різаний, часник сушений гранули, коріандр горошок, перець чорний мелений. Або ж наша готова обсипання «Селянська».
Дуже простий, швидкий і смачний спосіб готувати м'ясо. Не обов'язково свинину. Точно так само можна готувати телятину і індичину. Часу на підготовку витрачається 5 хвилин. За стільки ж, на жаль, і з'їдається, тому що виходить занадто смачно ... Саме завдяки спецій.
М'ясо потрібно помити, трохи обсушити, покласти на фольгу, в якій воно буде пекти, прямо на ній посолити і густо-густо обсипати з усіх боків сумішшю прянощів. Перебору в спеціях не буде. Саме ця приправлена корочка в першу чергу і відлітає, а фольга вилизується.
М'ясо зі спеціями герметично загорнути у фольгу, покласти на деко і запікати в духовці приблизно годину, до готовності. М'ясо у власному соку виходить дуже м'яке і соковите.
Цей же спосіб готування можна використовувати для всіх варіантів обсипок, які ми пропонуємо. Різне поєднання прянощів в цих приправах дозволяє грати зі смаком готового блюда.
рецепти м'яса зі спеціями, прянощами, приправами