Риба на мангалі з приправою "Тибетська"

Автор: Ольга Ковмир Дата: 27.03.2013 Просмотров: 5656 Комментарии : 0

Рыба на мангале с приправой Тибетская Вам буде потрібно:

  • товстолобик (в даному випадку був узятий товстолобик, але риба може бути будь-яка)
  • приправа "Тибетська"
  • рослинна олія
  • сіль

Рибу почистити, обсушити паперовим рушником, нарізати, посолити і посипати приправою "Тибетська". Залишити на 1-2 години.

Цей рецепт, в якому немає нічого такого, я публікую заради традиційної тибетської суміші прянощів "Тибетська", яка, на мій погляд, одна з найсмачніших приправ, але через екзотичність назви якої багатьох вона, я думаю, насторожує. У неї входить всього чотири компоненти: сичуаньский перець, імбир, сушений мелений цибулю і сушений мелений часник. Але ці спеції дають одночасно і оригінальний пряний аромат, і острінкой і насичений смак. З приправою "Тибетська" можна готувати будь-яку рибу, морепродукти, м'ясо, овочі.

Рибу можна посмажити на сковороді, але на грилі значно смачніше. Якщо риба пісна, перед тим, як відправити її на вугілля, змастіть рибу рослинним маслом, щоб вона не вийшла суха.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, риба на мангалі, на грилі

Теги: імбир , цибуля сушена , перець сичуаньский , приправа Тибетська , часник

Связанные товары