Морква, запечена з Фенугрек і чебрецем

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 03.12.2012 Просмотров: 5197 Комментарии : 0

Морковь, запеченная с фенугреком и тимьяном Вам буде потрібно:

  • 500 г моркви
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. фенугрека меленого (шамбали, пажитника)
  • 1/4 ч.л. чебрецю
  • суміш перців, або перець чорний, або перець зелений
  • 1 ч.л. патоки (або меду)

Очищену моркву нарізати великими брусками. Скласти в посуд і перемішати з сіллю, перцем, чебрецем і Фенугрек.

Розігріти духовку до 190. Деко застелити пергаментом і налити столову ложку кукурудзяної олії. Викласти моркву на деко і запікати 15 хвилин.

Через 15 хвилин перемішати морква, зменшити вогонь і запікати ще 10 хвилин. Потім полити морква 1 ч.л. патоки і через 5 хвилин вимкнути духовку.

500 г моркви - це 4 штуки, і якщо здасться, що це дуже багато, то після запікання виходить всього жменю.

Салат из запеченной моркови с кольраби Така морква дуже смачна сама по собі, а ще її можна використовувати для будь-яких салатів, наприклад з кольрабі.

Кольрабі очистити, нарізати брусочками, посолити і додати столову ложку соку лимона, листя салату і морква.

Йогурт змішати з перцем, сіллю і цедрою лимона, збити і заправити салат.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, салат з морквою запеченої

Теги: перець зелений , перець чорний , суміш п'яти перців , чебрець , фенугрек , цедра лимона

Связанные товары