морквяні косички

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 10.02.2014 Просмотров: 4652 Комментарии : 0

Морковные косички Вам буде потрібно:

  • 200 г цільнозернового борошна
  • 50 г кукурудзяного борошна
  • 100 мл сироватки
  • 50 мл оливкової олії
  • 200 г моркви (очищеної)
  • 0,5 ч.л. солі (або більше)
  • прянощі: аніс, паприка солодка


1. Моркву натерти на дрібній тертці.
2. З'єднати морква з зазначеними інгредієнтами і зібрати тісто в кулю.
3. Залишити тісто на 20 хвилин.
4. Потім сформувати з тіста джгути, які з'єднати по два у вигляді косички.
5. Випікати близько 15-25 хвилин.

Виходить близько 20 штук.
Морквяна випічка задоволена примхлива, але такі «косички» дуже смачні і обов'язково сподобаються і дорослим, і дітям.
Форму виробу можна надати будь-яку, а так само можна вирізати фігурки з тіста, але тоді муки піде набагато більше.

Аніс надає своєрідний смак, а паприка - колір, але їх можна замінити іншими, які до смаку саме вам.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, морквяна випічка

Теги: аніс , паприка , сіль

Связанные товары