Смак цього виду меленої паприки виражений солодкий з легкою гостротою.
Країна-виробник - Китай.
Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки.
Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік.
Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 60 г
Вага в банкці для сипучих об'ємом 250 мл - 150 г
Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 300 г
Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 600 г
Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці
«Один чоловік може жадати слави, інший - здоров'я, але кожен з них жадає гуляшу з паприкою». Угорське прислів'я.
Застосування паприки в кулінарії.
Паприка - це червоний солодкий стручковий перець. Сушена паприка використовується як приправа в мексиканській, індійській, мароканській, іспанській, угорській, німецькій кухнях, на Середньому Сході. Не менш популярна вона вже і у нас. Паприка надає страві пікантний смак і аромат, роблячи його багатим і насиченим, забарвлює страву в червоний або помаранчевий колір.
Смак паприки добре поєднується з м'ясними, овочевими, бобовими, картопляними, рисовими стравами та іншими кашами, з сиром, яйцями, рибою і морепродуктами. Для додавання пікантності паприку кладуть в гуляш, супи, соуси, салати, консервацію, в картопляне пюре. Паприка входить до складу сумішей для барбекю і шашлику. Використовується як натуральний барвник при виробництві ковбас і м'ясних виробів.
Мелена паприка - прекрасна приправа до м'яса (яловичини, свинини, баранини) і птиці (курки, качки, індички), незамінний компонент пряних сумішей для шашлику, гриля і барбекю. Дуже смачною виходить тушкована в духовці картопля, посипана меленою паприкою.
Не можна не згадати головну страву угорської кухні, названу на честь паприки - паприкаш. Це м'ясний гуляш, присмачений меленою паприкою і сметаною. Він може бути рибний, курячий, з телятини та ягняти. З темних і жирних сортів м'яса паприкаш не готується. Дуже рекомендуємо приготувати цю страву. Паприкаш цілком гідний стати коронною стравою вечора.
Паприка добре поєднується з часником, цибулею, коріандром, куркумою, лавровим листом, корицею, пряними травами, перцями і іншими спеціями, з сушеними овочами. Як сушена мелена, так і різана шматочками паприка - просто необхідний продукт на кухні, значно поліпшує смакові характеристики багатьох страв.
Як використовувати паприку.
Паприка, як мелена, так і пластівці, схильна підгорати при смаженні на сковороді в маслі. Тому потрібно бути акуратним і стежити за цим, не допускаючи перегріву і підгоряння, готувати на повільному вогні. Краще за все приправлені паприкою страви тушкувати, запікати, готувати на грилі.
У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити паприку мелену, а також інші види паприки (червону і зелену різану, копчену) в нашому інтернет-магазині спецій і прянощів по актуальній ціні. Упаковка включена у вартість товару. Фото меленої паприки відповідає реальному продукту.
Паприка - стручковий перець сімейства пасльонових, а саме той його сорт, який відрізняється мінімальною пекучістю і має солодкуватий смаковий відтінок, за що і називається «перець червоний солодкий» або ж «паприка». Цей вид перцю у нас заведено називати болгарським перцем.
Детальніше дізнатися, що таке паприка, який у неї хімічний склад і характеристики, які види паприки бувають, як вона вирощується і використовується в кулінарії, які корисні і лікувальні властивості має можна в нашій статті в Енциклопедії спецій .
..