дав

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 28.10.2012 Просмотров: 5630 Комментарии : 0

Дал Вам буде потрібно (на 1 2 порції):

  • 1 чашка відвареного нуту
  • 1 чашка відвареного зеленого горошку
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 2-3 ст.л. томатів сушених різаних
  • 1 ч.л. меленого імбиру
  • 1/2 ч.л. каррі
  • 1/2 ч.л. насіння кмину
  • 1 ч.л. зерен білої гірчиці
  • 1/2 ч.л. перець чорний мелений (подрібнений)
  • свіжий шпинат

На сковороді з розігрітим кукурудзяним маслом обсмажити зерна гірчиці і кмин, додати цибулю, томати і морква.

Пасерувати овочі до м'якості, потім додати імбир, каррі, перець, нут, горошок, сіль. В кінці приготування додати дрібно нарізаний шпинат і через хвилину зняти сковороду з плити.

Подавати можна в теплому і холодному вигляді з йогуртом.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, дав з нутом, бобові

Теги: гірчиця , імбир , каррі , перець чорний , кмин , томат

Связанные товары