дав
Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 28.10.2012 Просмотров: 6250 Комментарии : 0
Вам буде потрібно (на 1 2 порції):
- 1 чашка відвареного нуту
- 1 чашка відвареного зеленого горошку
- 1 цибуля
- 1 морква
- 2-3 ст.л. томатів сушених різаних
- 1 ч.л. меленого імбиру
- 1/2 ч.л. каррі
- 1/2 ч.л. насіння кмину
- 1 ч.л. зерен білої гірчиці
- 1/2 ч.л. перець чорний мелений (подрібнений)
- свіжий шпинат
На сковороді з розігрітим кукурудзяним маслом обсмажити зерна гірчиці і кмин, додати цибулю, томати і морква.
Пасерувати овочі до м'якості, потім додати імбир, каррі, перець, нут, горошок, сіль. В кінці приготування додати дрібно нарізаний шпинат і через хвилину зняти сковороду з плити.
Подавати можна в теплому і холодному вигляді з йогуртом.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, дав з нутом, бобові
Теги: гірчиця , імбир , каррі , перець чорний , кмин , томат
Поділитись:
facebook