Чебурек з помідорами і сиром
Вам буде потрібно:
Для тесту:
- 4 склянки борошна (по 250 мл);
- 1.3 склянки води (~ 320 мл);
- 1 столову ложку горілки (можна і без горілки);
- 1 куряче яйце;
- 2 стол. ложки рослинної олії (можна будь-якого масла, жиру);
- 0.5 чайної ложки солі.
Для начинки:
- м'ясний фарш
- сіль
- спеції: перець чорний мелений, коріандр, орегано, кінза свіжа
- помідори
- сир
Закип'ятити воду з сіллю і маслом (масло надає готовим чебуреками характерну "пузирчастость"). Негайно заваримо в ній 1/2 склянки борошна, намагаючись розмішати грудки, і даємо охолонути (заварювання частини борошна робить тісто м'яким і пластичним).
Додати яйце і горілку (можна без горілки, але по-моєму з горілкою краще), перемішати (яйце підвищує "пузирчастость" і міцність тесту, кілька знижуючи пластичність і м'якість). Постепено додаючи решту муки, вимісити тісто. Тісто не повинно липнути до рук, якщо липне - додати ще трохи борошна. Дати настоятися не менше 1 години (можна хоч 10). У процесі вистоювання 1 раз перемять.
Для фаршу беремо, крім самого фаршу - сіль, перець чорний мелений, коріандр, орегано, можна додати свіжої кінзи.
У розкачане тісто викладаємо фарш тонким шаром, зверху тонкі скибочки помідорів, трьом сир.
Закриваємо чебуреки, смажимо на сковороді (трохи масла) або в сотейнику (2-3 см масла).
Уважно стежте за тим, щоб краї чебуреків були Защипнути щільно.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, чебуреки з м'ясом, сиром, заварне тісто
Теги: коріандр , орегано , перець чорний
Поділитись:
Связанные товары
Коріандр мелений
Країна-виробник - Україна. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 50 г. Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 125 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 250 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 500 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці Коріандр - загальносвітова пряність, шанована в кухнях різних країн на всіх континентах. Застосування коріандру в кулінарії. Насіння коріандру має приємний пряний солодкуватий аромат і смак з деревними нотками. Коріандр сміливо можна назвати найуніверсальнішою і широко розповсюдженою пряністю для несолодких страв, базою і основою багатьох приправ, паличкою-рятівницею і незамінним інгредієнтом для приготування безлічі кулінарних виробів. Меленим коріандром ароматизують страви з риби і м'яса, супи, сири, ковбаси, страви з бобових, буряка, моркви і капусти, різні соуси (сацібелі, ткемалі), додають в аджику, в кисломолочні вироби. Коріандр широко використовується у вигляді добавки в кондитерській промисловості при випічці хліба і кондитерських виробів, вживається для виготовлення льодяників і мармеладу, сиропів і фруктових мусів. Зацукровані зерна коріандру є знаменитими східними солодощами. Цілі зерна коріандру додають в маринади для консервації і засолювання риби, овочів і грибів, для квашення капусти. У промисловості коріандр є обов'язковою приправою при виробництві ковбас, м'ясних і рибних консервів, сирів, солінь. Мелений коріандр входить в числені суміші прянощів, як в східні, так і в європейські, прекрасно поєднуючись з іншими спеціями і травами. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити мелене насіння коріандру, а також свіжі і якісні прянощі і приправи в нашому інтернет-магазині спецій по актуальній ціні. Упаковка включена у вартість товару. Фото коріандру відповідає реальному продукту. Коріандр - загальносвітова пряність, шанована в кухнях різних країн на всіх континентах. Зелень його відома як пряність під назвою кінза. Насіння коріандру має приємний солодкуватий аромат з деревними нотками. Широко застосовується як в кулінарії, так і в медицині, маючи багато властивостей, важливих для здоров'я. Детальний опис і характеристику, що це таке коріандр, де і як вирощується, який у нього хімічний склад, корисні і лікувальні властивості, де використовується, про застосування коріандру в кулінарії і медицині можна дізнатися в нашій статті в Енциклопедії спецій. ..
Коріандр мелений копчений
Коріандр природного натурального копчення на щепі вільхи та вишні в коптильних шафах за європейською технологією. Аромат диму і копченості різко виражений, сильно домінує над ароматом самого коріандру. Країна-виробник - Україна. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 6 місяців. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 45 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 110 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 220 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 440 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці Як лікарська і пряна рослина коріандр відомий з давніх часів, ще за 5000 років до н.е. Копчений коріандр - прекрасна приправа до широкого розмаїття страв, які б ви хотіли приготувати в домашніх умовах з ефектом і ароматом гриля і багаття. Димний аромат цієї пряності додасть незабутній пікантний відтінок копченості м'ясним і рибним стравам, соусам і підливам, борщам, супам, юшці і іншим першим стравам, овочам, картоплі, піці, макаронним виробам, снекам, різній несолодкій випічці, маринадам та іншим стравам. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити натуральний копчений коріандр в нашому інтернет-магазині спецій SpiceryShop по актуальній ціні. Упаковка включена у вартість товару. Фотографія копченого коріандру відповідає реальному продукту. Коріандр - загальносвітова пряність, шанована в кухнях різних країн на всіх континентах. Зелень його відома як пряність під назвою кінза. Насіння коріандру має приємний солодкуватий аромат з деревними нотками. Широко застосовується як в кулінарії, так і в медицині, маючи багато властивостей, важливих для здоров'я. Детальний опис і характеристику, що це таке коріандр, де і як вирощується, який у нього хімічний склад, корисні і лікувальні властивості, де використовується, про застосування коріандру в кулінарії і медицині можна дізнатися в нашій статті в Енциклопедії спецій. ..
Орегано
Країна-виробник - Єгипет. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 40 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 100 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 200 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 400 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити орегано, а також інші спеції, прянощі, приправи, сушені овочі, кондитерські добавки та інші натуральні корисні продукти в нашому інтернет-магазині спецій по актуальній ціні. Упаковка включена у вартість товару. Фото орегано відповідає реальному продукту. Орегано - типова пряність середземноморської та мексиканської кухні. Орегано має сильний і водночас тонкий, свіжий і ніжний пряний аромат і гіркуватий, злегка терпкий смак. Відмінна приправа для багатьох страв: овочевих, м'ясних, рибних, випічки. Детальніше дізнатися, що таке орегано, який у нього хімічний склад і характеристика, які види орегано бувають, як воно вирощується і використовується в кулінарії, якими корисними і лікувальними властивостями володіє можна в нашій статті в Енциклопедії спецій . ..
Перець чорний крупного помолу (подрібнений)
Перець чорний грубого помолу з цільного зерна. Найвища категорія якості серед мелених перців. Країна-виробник - В'єтнам. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 60 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 150 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 300 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 600 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці За часів Римської імперії чорний перець використовувався як інтернаціональна валюта і вважався королем спецій. Застосування чорного перцю в кулінарії. Чорний перець - сама універсальна і відома всім приправа на нашій кухні, яка додається практично в усі страви, за винятком солодких, і яка прекрасно поєднується з іншими прянощами. Він також застосовується в усіх галузях харчової промисловості, в тому числі і в кондитерському виробництві, входячи до складу «сухих парфумів». У низці країн чорний перець додається в деякі види печива або пряників, рецепти яких полюбилися вже і у нас, в шоколад, а на Сході ним приправляють чай, каву і деякі коктейлі. Чорний перець має сильний строгий пряний аромат з холодними нотками і пекучий гіркий смак. Загострює смак їжі, робить його більш шляхетним. Чорний перець горошок застосовується переважно для приготування перших страв, соусів, маринадів, алкогольних напоїв. Чорний перець, як і будь-яку пряність, краще зберігати в цілісному вигляді і змелювати безпосередньо перед вживанням. Таким чином в перці краще збережуться летючі ефірні масла, а смак і запах свіжозмеленого перцю буде більш інтенсивним. Якість меленого чорного перцю. Якщо ж Ви купуєте мелений чорний перець, тут дуже важлива його сортність і якість. Залежно від тієї сировини, з якої змелюється перець, і кількості домішок в ньому (лушпиння, гілочок, пустотілих зерен) перець підрозділяється на ряд сортів від вищого до третього сорту. Ціна перцю кожного сорту буде відповідною, як і його якість. Ми пропонуємо своїм клієнтам мелені прянощі тільки вищих сортів, найбільш багаті ефірними оліями, з вираженим смаком і ароматом. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити перець чорний мелений вищої якості на вагу, а також інші натуральні спеції, прянощі, приправи, сушені овочі та інші корисні продукти в нашому інтернет-магазині спецій за розумною ціною, що відповідає якості. Упаковка включена у вартість товару. Фото чорного перцю в продажу відповідає реальному продукту. Перець чорний - недостиглі висушені плоди деревовидної ліани сімейства перцевих, що володіють пекучим смаком. Сама універсальна приправа на нашій кухні. Залежно від того, на якій фазі дозрівання зібрані плоди, і якій обробці вони піддавалися, перці поділяють на чорний, білий, зелений і червоний (не плутати з рожевим). Детальніше дізнатися про чорний перець, його походження і характеристики, вирощування, хімічний склад, про різновиди і способи заготовки перцю, про його корисні і лікувальні властивості, вживання в кулінарії, медицині і косметології можна в нашій статті в Енциклопедії спецій. ..