Хліб на кефірі з анісом і кмином

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 10.11.2012 Просмотров: 5126 Комментарии : 0

Хлеб на кефире с анисом и тмином вам буде потрібно

  • 50 г кукурудзяного борошна
  • 50 г вівсяних пластівців (подрібнити)
  • 200 г цільнозернового борошна (або білої пшеничної)
  • 400 мл кефіру
  • 1 яйце
  • 1/8 ч.л. кмину
  • 1/8 ч.л. анісу
  • 25 г цукру
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 0,5 ч.л. соди
  • 0,75 ч.л. солі


Змішати сухі інгредієнти, додати спеції - аніс і кмин. Збити злегка яйце з кефіром і вилити до сухим інгредіентам.Размешать тісто і вилити в форму (тісто однорідне і рідке).

Випікати 30 хвилин при 180 градусах.

Дістати хліб з форми і випікати вже без неї на деку ще 10 хвилин.
Готовий хліб можна заморожувати і потім використовувати для тостів.

Вихід - буханець вагою 600 г.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, хліб та випічка

Теги: аніс , кмин

Связанные товары