маринована скумбрія

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 31.03.2014 Просмотров: 6645 Комментарии : 0

Маринованная скумбрия Вам буде потрібно:

  • 2 скумбрії (вага 600 г)
  • 1 л води
  • сухий кріп
  • сіль 1 ст. л.
  • імбир сухий 1 ч
  • ялівець (за бажанням)
  • великий ріпчаста цибуля
  • лимон

Видалити нутрощі і голову риби.
Дати закипіти воді, додати сіль, імбир, кріп, ялівець.
Зняти з вогню.
Коли вода буде практично кімнатної температури - покласти рибу і додати кільця цибулі, нарізаний лимон.
Залишити в холодильнику на ніч.
Усе. Вранці риба готова.

Можливо, що й не готова, але ми їли вранці :-)))
Ніякого жирного присмаку, при цьому риба дуже соковита (по соковитості нагадує копчену, але без копченого аромату).
Думаю, цибулю і лимон прекрасно "попрацювали" над рибою.
Через день або два, напевно, смак ще цікавіше.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, скумбрія маринована

Теги: імбир , ялівець ягоди , кріп , сіль

Связанные товары