Пшоняна каша з кардамоном і зернами граната

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 16.01.2014 Просмотров: 6051 Комментарии : 0

Пшенная каша с кардамоном и зёрнами граната Вам буде потрібно (на 2 порції):

  • 4 шт. насіння кардамону
  • 1 чашка пшона
  • 4 чашки води
  • дрібка солі
  • 1 гранат
  • кокосова стружка

1. Пшоно промити і висипати в Молоковарки.
2. Залити холодною водою, додати дрібку солі, насіння кардамону і довести до кипіння.
3. Варити 20 хвилин на малому вогні. Видалити насіння кардамону.
4. Готову кашу перекласти в тарілки, посипати зернами граната і кокосовою стружкою. За бажанням полити медом.

Зовсім просто можна змінити смак прісної пшоняної каші на остропряний, з відтінками лимона, евкаліпта і камфори - саме так облагороджує їжу кардамон.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, пшоняна каша

Теги: кардамон , кокос

Связанные товары