Суп курячий з вівсяно-сирними галушками

Автор: Мила Иванова, г. Киев Дата: 16.02.2015 Просмотров: 5860 Комментарии : 0

Суп куриный с овсяно творожными клецками Вам буде потрібно (на 3 л каструлю):

  • м'ясо домашньої курки - 300 г
  • картопля - 2 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • морква - 1 шт.
  • корінь селери - 100 г або 1 ч.л. сушеного
  • любисток - 2 гілочки або 0,5 ч.л. сушеного
  • запашний перець - 4 шт.
  • лавровий лист - 2 шт.
  • морська сіль - за смаком
  • мелений чорний перець - за смаком

Для галушок:

  • сир - 250 г
  • яйце - 1 шт.
  • сіль - щіпка
  • коріандр мелений - 0,5 ч.л.
  • борошно вівсяне - 3-4 ст.л.

У каструлю налити воду, поставити на вогонь. Куряче м'ясо добре промити, коли закипить вода, викласти м'ясо і варити до готовності.

Картопля, морква, цибуля помити і нарізати невеликими кубиками. Селера очистити, помити і натерти на крупній тертці, додати до бульйону.

Якщо у Вас свіжий любисток, помити, обсушити і дрібно порубати.

Поки вариться м'ясо зробити галушки із зазначених інгредієнтів. Сир викласти в миску, розчавити виделкою, додати сіль, коріандр, яйце, перемішати. Додати вівсяну муку і замісити тісто, таке, щоб з нього можна було сформувати галушки. Тісто викласти в харчову плівку і покласти в холодильник.

Після приготування м'яса додати в бульйон картоплю і моркву, дати проваритися до напівготовності картоплі.

Вийняти тісто, розділити на дві частини і сформувати ковбаски, потім порізати їх невеликими шайбочками. Додати в суп галушки, ріпчаста цибуля, лавровий лист, перець духмяний горошок і чорний мелений перець за смаком, варити хвилин 5-7. І на завершення приготування викласти любисток, дати ще покипіти хвилини 3, вимкнути вогонь, нарити кришкою і дати супу настоятися.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, суп курячий з галушками

Теги: коріандр , лавровий лист , любисток , перець духмяний , перець чорний , селера корінь , сіль

Связанные товары