Домашня аджика
Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 29.09.2014 Просмотров: 7663 Комментарии : 0
Вам буде потрібно:
- 2 кг помідорів
- 4-5 штук великого болгарського перцю (можна і більше)
- величезний ялтинська цибуля (а то і два)
- зелень і часник не шкодуємо
- сіль за смаком
- спеції: куркума, перець чилі, коріандр, орегано - по 1 чайній ложці з великою гіркою
- спеції: імбир, насіння кропу, кумін (зіра), розмари н - по 1 чайній ложці без гірки
Все змішуємо. Проварюємо. Процес може і не тривати по 3-6 годин, соусік НЕ уварюємо, а проціджуємо окремо.
В результаті проціджування отримуємо продукт, який мало чим відрізняється від табаско. Рідкий соус зливаємо в пляшки, саму аджику складаємо в баночки.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, аджика домашня
Теги: зіра , імбир , коріандр , куркума , орегано , перець чилі , розмарин , кріп насіння
Поділитись:
facebook