Крумпля по-закарпатски
Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 27.03.2013 Просмотров: 6080 Комментарии : 0
Вам буде потрібно:
- картопля
- сир
- сметана
- фарш рубаний
- гриби рубані
- спеції: насіння кропу, білий мелений перець, мелений духмяний перець
- сіль
- олія
- томат і майонез для декору
Сиру картоплю очистіть, зріжте гострий кінчик шапочкою, зсередини виріжте порожнину, начините грибами з сиром, сметаною і м'ясом, вимішати з додаванням з емян кропу, білого меленого перцю, меленого запашного перцю.
Прикрийте, встановіть в сковородочку (подровняйте низ для стійкості) і запікайте до готовності.
При подачі капелюшки задекоріруйте, облийте коньяком, запалюйте і подавайте. Емоції гарантовані !.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, крумплю по-закарпатськи, картопля фарширована
Теги: перець білий , перець духмяний , кріп насіння
Поділитись:
facebook