Вівсяна каша з кардамоном, гвоздикою, корицею і імбиром

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 12.12.2012 Просмотров: 7552 Комментарии : 0

Овсяная каша с кардамоном, гвоздикой, корицей и имбирем

Вам буде потрібно (на 2 порції):

  • 1,5 чашки молока
  • 4 шт. кардамону
  • 4 шт. гвоздики
  • мускатний горіх
  • 1 паличка кориці
  • дрібка солі
  • 3/4 чашки вівсяної крупи
  • в'ялена журавлина
  • імбир


У молоці варити кардамон (розчавити перед цим), гвоздику, корицю і імбир 5 хвилин.
Процідити молоко і варити в ньому вівсяну крупу 20 хвилин (залишивши паличку кориці).
За 10 хвилин до закінчення варіння додати журавлину.
При подачі посипати мускатним горіхом і дрібкою солі.

Спеції можна варіювати, додавати мед, горіхи, йогурт, родзинки і т.д.

Ось так просто звичайну вівсяну кашу можна зробити ароматною і пряної.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, вівсяна каша

Теги: гвоздика , імбир , кардамон , кориця , мускатний горіх

Связанные товары