Дорада на грилі з часником і розмарином

Автор: Ольга Ковмир Дата: 18.03.2013 Просмотров: 6650 Комментарии : 0

Дорада на гриле с чесноком и розмарином Вам буде потрібно:

  • риба (дорада, або інша біла морська риба, або річкова форель)
  • рослинна олія
  • часник свіжий
  • розмарин свіжий або сушений
  • перець чорний або зелений

Я люблю дораду. Тому вважаю за краще в такому вигляді готувати її. Хоча все це можна проробляти і з іншою рибою, наприклад, з річковою фореллю, або іншої білої.

Дорада на гриле с чесноком и розмарином Чистимо рибу і висушуємо її паперовими рушниками, солимо.

Наливаємо в глибоке блюдечко рослинне масло (оливкова або рафінована соняшникова), видавлюємо туди кілька зубчиків часнику і дрібно-дрібно кришимо свіжий розмарин. Додаємо змелений чорний або зелений перець, хоча можна і без перцю взагалі. Якщо розмарин сушений - його потрібно попередньо змолоти, можна разом з горошинами перцю.

Цією заправкою гарненько змащуємо рибу і залишаємо на 1-2 години.

Смажимо рибу на електричному грилі або на мангалі, змочуючи цим же маслом. І знову трохи поливаємо рибу маслом з часником і розмарином перед подачею. Мммммм ...... Гості гули від удовольсвіем.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, риба дорада на грилі

Теги: перець зелений , перець чорний , розмарин

Связанные товары