курячі биточки

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 17.02.2014 Просмотров: 6653 Комментарии : 0

Куриные биточки Вам буде потрібно (на 2 порції):

  • 430 г курячого філе
  • сушений пастернак
  • 1 ст.л. меленого льону + 1 ст.л. теплої води
  • сік лимона
  • червоний перець (чилі)
  • каррі
  • зелена цибуля (можна замінити на цибулю-порей сушений)
  • сушена петрушка

1. Подрібнити куряче філе за допомогою блендера.
2. Додати всі перераховані інгредієнти і сформувати руками биточки.
3. Викласти биточки на деко, застелене пергаментом і змащений маслом.
4. Запікати в духовці 10 хвилин.

Поки биточки запікалися - підготувала овочеву заморожену суміш «папрікаш» до вживання.
Разом: 10 хвилин на підготовку і 10 хвилин на приготування.
Звичайно, курячі відбивні не йдуть в порівняння зі свинячим фаршем, але і не сухі!
Відмінний сніданок, обід або вечерю - кому що ближче.
Замість насіння льону можна використовувати жовток яйця.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, курячі відбивні дієтичні

Теги: каррі , льон насіння , цибулю-порей , пастернак корінь , перець чилі , петрушка

Связанные товары