Овочеве рагу в кокосовому молоці
Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 28.10.2012 Просмотров: 5927 Комментарии : 0
Вам буде потрібно (на 2 порції):
- 1 цибулина
- 0,5 ч.л. часнику сушеного меленого або щіпка асафетиди
- 0,5 ст.л. каррі
- 200 мл кокосового молока
- 400 г цукіні
- 200 г брокколі
- 100 г свіжого або замороженого горошку
- 1 ст.л. крохмалю
- коріандр (мелений)
- петрушка свіжа
Цукіні вимити, розрізати уздовж навпіл, нарізати скибочками.
Брокколі почистити, вимити, розділити на суцвіття, бланшувати пару хвилин.
Лук очистити, дрібно нарізати і злегка обсмажити в розігрітій олії, додати часник (асафетиду), каррі, коріандр, кокосове молоко, воду, сіль і 1 ч.л. цукру. Довести до кипіння і тушкувати кілька хвилин.
Цукіні, броколі та горошок додати в соус і тушкувати 8 мінут.Смешать 1 ст.л. води з крохмалем, додати в рагу і дати закипіти.
Посипати листям петрушки готову страву. На гарнір можна подати рис.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, овочеве рагу
Теги: асафетида , каррі , коріандр , часник
Поділитись:
facebook