Овочеве рагу в кокосовому молоці

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 28.10.2012 Просмотров: 5927 Комментарии : 0

Овощное рагу в кокосовом молоке Вам буде потрібно (на 2 порції):

  • 1 цибулина
  • 0,5 ч.л. часнику сушеного меленого або щіпка асафетиди
  • 0,5 ст.л. каррі
  • 200 мл кокосового молока
  • 400 г цукіні
  • 200 г брокколі
  • 100 г свіжого або замороженого горошку
  • 1 ст.л. крохмалю
  • коріандр (мелений)
  • петрушка свіжа

Цукіні вимити, розрізати уздовж навпіл, нарізати скибочками.
Брокколі почистити, вимити, розділити на суцвіття, бланшувати пару хвилин.

Лук очистити, дрібно нарізати і злегка обсмажити в розігрітій олії, додати часник (асафетиду), каррі, коріандр, кокосове молоко, воду, сіль і 1 ч.л. цукру. Довести до кипіння і тушкувати кілька хвилин.

Цукіні, броколі та горошок додати в соус і тушкувати 8 мінут.Смешать 1 ст.л. води з крохмалем, додати в рагу і дати закипіти.

Посипати листям петрушки готову страву. На гарнір можна подати рис.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, овочеве рагу

Теги: асафетида , каррі , коріандр , часник

Связанные товары