Фарширований м'ясний рулет

Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 28.11.2012 Просмотров: 5904 Комментарии : 0

Фаршированый мясной рулет Вам буде потрібно:

  • 1 кг фаршу свинячого
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 1 пучок зеленого салату
  • 300 г печериць
  • 200 г брюссельської капусти (або яйця, або шампіньйони)
  • розмарин 1/2 ч.л.
  • мускатний горіх мелений 1/4 ч.л.
  • перець чорний 1/4 ч.л.
  • хмелі-сунелі 1/2 ч.л.
  • коріандр, кунжут, гвоздика

Фарш викладіть в миску, вбийте туди яйце і натріть одну невелику цибулину. Додайте пасеровані дрібно рубані печериці.

Приправляємо наступними спеціями:
- розмарин (пів чайної ложки);
- мелений мускатний горіх (чверть чайної ложки);
- чорний перець (чверть чайної ложки);
- хмелі-сунелі (пів чайної ложки).

Фаршированый мясной рулет Викладаєте добре вимешаний фарш (половину) шаром на фольгу, зверху розкладає свіже листя салату. На листя знову шар фаршу. Все це повинно лягти квадратиком. На фарш викладаєте бланшированную брюссельську капусту посередині і вкриваєте однієї і другою стороною фаршу. Ніжно притисніть.

Фарш "пристебніть" гвоздички, інакше він може трохи розкритися. Але можна і просто перевернути швом вниз. Зверху посипати цілим коріандром, кунжутом і розмарином і полити олією, близько 2-х столових ложок.

Запікати рулет можна при 200-250 градусах близько години, потім розкрити фольгу і зарум'янити, поливаючи власним соком.

Порада: брюссельську капусту кладіть всередину в тому випадку, якщо ви точно знаєте, що фарширований рулет буде поданий і з'їдений найближчим часом. Постійно капуста буде несмачний, тому його можна замінити вареними яйцями (в ідеалі перепелиними) або цілими печерицями, якщо знаєте, що рулет відразу не з'їсте.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, м'ясний рулет фарширований

Теги: гвоздика , коріандр , кунжут , мускатний горіх , перець чорний , розмарин , хмелі-сунелі

Связанные товары