Картопляна запіканка «Гауранга» (по-східному)
Автор: Анна Овсиенко, г. Днепропетровск Дата: 26.06.2013 Просмотров: 6796 Комментарии : 0
Вам буде потрібно:
- 1,5 -2 кг картоплі
- 300-400 г сметани
- 300 г адигейського сиру
- 50 г твердого сиру
- 1 ч.л. гарам-Масалов
- 1 ч.л. асафетиди
- 1 ч.л. коріандру
- 0,5 ч.л. кумина (зіри)
- 1 ч.л.солі
- 50 мл. рослинного масла
Картоплю почистити і нарізати тонкими кружальцями (краще на спеціальній тертці). Змішати картоплю, масло, сіль і спеції. Натерти на крупній тертці сири.
У форму для запікання викласти шар картоплі, полити сметаною, посипати адигейським сиром, повторити ще 2 рази. Зверху посипати твердим сиром.
Запікати 30-40 хв при температурі 200 градусів. Перші 25 хвилин приготування краще, якщо запіканка буде накрита фольгою.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, східна кухня, картопляна запіканка
Теги: асафетида , гарам масала , зіра , коріандр
Поділитись:
facebook