Куряче філе з брокколі, асафетідой, паприкою, каррі і кунжутом

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 10.11.2012 Просмотров: 5970 Комментарии : 0

Куриное филе с брокколи, асафетидой, паприкой, карри и кунжутом Вам буде потрібно (на 2 порції)

  • 500 г курячого філе
  • 500 г брокколі
  • 125 мл води
  • 1 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. бальзамічного оцту
  • 1/8 ч.л. асафетиди
  • паприка суха мелена
  • сіль
  • 1/2 ч.л. каррі
  • 1 ст.л. чорного кунжуту (або білого)


На сухій сковороді обсмажити кунжут.

Куряче філе нарізати на шматочки, брокколі розрізати на суцвіття. Філе посолити, посипати паприкою, каррі, асафетідой і залишити на 30 хвилин.

У воке або звичайною сковороді розігріти масло, обсмажити філе, додати брокколі, воду, уксуc, соєвий соус з і готувати, поки практично повністю не випарується рідина.

При подачі посипати кунжутом.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами

Теги: асафетида , каррі , кунжут , паприка

Связанные товары