Короп на вугіллі з овочами
Вам буде потрібно:
- короп
- 2 моркви
- 1 корінь селери
- 1 цибулина
- 300 гр печериць
- спеції: аніс, чорний перець горошком, білий мелений перець
Випотрошеного коропа натираємо сіллю зовні і зсередини. Пасеруємо овочі та гриби, додаємо туди спеції, заважаємо. Пасерування розкладаємо в черевці риби, робимо легкі надрізи по боках і закладаємо в надрізи овочі.
Загортаємо коропа в фольгу і запікаємо на вугіллі або в духовці.
Уникаємо додавання лимонів та іншої кислоти, так як природна солодкість коропа і без них хороша.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, короп фарширований
Теги: аніс , перець білий , перець чорний
Поділитись:
Связанные товары
Перець зелений горошок
Країна-виробник - Бразилія. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 35 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 85 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 170 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 340 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці Перець зелений горошком - вибір гурманів. Застосування зеленого перцю в кулінарії. Перець зелений горошок має ту ж область застосування, що і чорний перець. Однак зелений перець заслужено вважається делікатесом, і йому надають перевагу гурмани. Зелений перець духмяніше, ніжніше, тонше, делікатніше, ніж чорний перець, смак його менш гострий. Страва, приправлена зеленим перцем, значно виграє в порівнянні з використанням чорного перцю. Зелений перець можна застосовувати до всіх тих страв і продуктів, в яких застосовується чорний перець, включно з солодкими кондитерськими виробами і напоями. Однак немає сенсу використовувати зелений перець в складі сильних пряних сумішей, в маринадах, в стравах зі складним смаком, там, де його ніжний аромат потоне і розчиниться на загальному тлі. Зелений перець краще використовувати як моно-приправу, щоб насолодитися його смаком і запахом, або в поєднанні з невеликою кількістю інших прянощів, що не переб'ють його смак. Найкраще застосовувати його для свіжих салатів і свіжих овочів, для снеків, сирів, бринзи і сиру, риби і морепродуктів, овочів і грибів, для курячих яєць, відкритих пирогів і кішів, для супів, бульйонів і соусів. Зелений перець можна вживати і для всіх видів м'яса, додавати в будь-які перші і другі страви, проте враховувати, щоб спосіб приготування не вбив ніжний аромат зеленого перцю. Найкраще перчити зеленим перцем вже готові страви, так його делікатний запах і смак збережеться і розкриється найкраще. Щоб зберегти тонкий аромат зеленого перцю, зберігати його краще у вигляді горошку і змелювати безпосередньо перед вживанням. Або змелювати невеликими порціями, які Ви зможете використовувати за короткий термін, і обов'язково тримати мелений зелений перець в герметичній ємності. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити перець зелений горошок на вагу, а також інші натуральні спеції, прянощі, приправи, кондитерські добавки, сушений овочі, суперпродукти без хімічних добавок, консервантів і підсилювачів смаку в нашому інтернет-магазині спецій за розумною ціною, що відповідає якості. Упаковка включена у вартість товару. Фото зеленого перцю в продажу відповідає реальному продукту. ..
Аніс насіння
Країна-виробник - Єгипет. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 45 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 110 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 220 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 440 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці Аніс - одна з найдавніших спецій. Насіння анісу знаходили при розкопках поселень кам'яного віку. Застосування анісу в кулінарії. Аніс має солодкуватий смак та інтенсивний освіжаючий пряний запах. Зерна анісу, як цілі, але частіше мелені, додають в солодкі страви, випічку (хліб, печиво, пряники, пироги, кекси, оладки), фруктові салати, в варення з меду, горіхів і родзинок. Аніс входить до складу знаменитих імбирних пряників. Його можна додавати в креми, пудинги та солодкі каші, особливо у вівсяну і рисову, включно з молочними. Насіння і зонтики рослини кладуть в маринади для консервації кабачків, патисонів, огірків, томатів, для мочіння яблук. Додають в компоти з яблук, груш і слив, в кваси і киселі, в чай. Ця пряність добре поєднується з коріандром, фенхелем, лавровим листям, особливо в рибних стравах. Деяку морську рибу добре готувати з оливковою олією і анісом, не використовуючи інші приправи. Також цікаву комбінацію він може скласти з часником, кропом і фенхелем в соусах до картоплі, риби та птиці. У поєднанні з лавровим листом і корицею їм можна присмачувати м'ясні страви. Насіння і листя анісу широко використовують в лікеро-горілчаному виробництві. На цій прянощі настоюють абсент, турецьку ракі, італійську самбуку, російську анісову горілку і багато інших спиртних напоїв. Анісову олію використовують для приготування лікерів і наливок. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити насіння анісу в нашому інтернет-магазині спецій і прянощів по актуальній ціні. Упаковка включена у вартість товару. Фото насіння анісу відповідає реальному продукту. Детальніше дізнатися, що таке аніс, де вирощується, який у нього хімічний склад і корисні властивості, де використовується і як застосовується аніс в кулінарії і для лікування, а також інші цікаві факти про пряність аніс можна в нашій статті в Енциклопедії спецій . ..
Перець чорний горошок подвійного очищення
Перець чорний горошок вищого гатунку. Тільки цілі повні горошини перцю, очищені від лушпиння, гілочок, домішок і недорозвинених плодів. Країна-виробник - В'єтнам. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 50 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 125 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 250 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 500 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці За часів королеви Єлизавети кожне зерно перцю продавалося індивідуально, і охоронці в Лондонських доках тримали свої кишені зашитими, щоб ніхто не міг вкрасти жодного зерна. Застосування чорного перцю в кулінарії. Чорний перець - сама універсальна і відома всім приправа на нашій кухні, яка додається практично в усі страви, за винятком солодких, і яка прекрасно поєднується з іншими прянощами. Він також застосовується в усіх галузях харчової промисловості, в тому числі і в кондитерському виробництві, входячи до складу «сухих парфумів». У низці країн чорний перець додається в деякі види печива або пряників, рецепти яких полюбилися вже і у нас, в шоколад, а на Сході ним приправляють чай, каву і деякі коктейлі. Чорний перець має сильний строгий пряний аромат з холодними нотками і пекучий гіркий смак. Загострює смак їжі, робить його більш шляхетним. Чорний перець горошок застосовується переважно для приготування перших страв, соусів, маринадів, алкогольних напоїв. Чорний перець, як і будь-яку пряність, краще зберігати в цілісному вигляді і змелювати безпосередньо перед вживанням. Таким чином в перці краще збережуться летючі ефірні олії, а смак і запах свіжозмеленого перцю буде більш інтенсивним. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити перець чорний горошок вищої якості на вагу, а також інші натуральні спеції, прянощі, приправи, кондитерські добавки та інші корисні продукти в нашому інтернет-магазині спецій за розумною ціною, що відповідає якості. Упаковка включена у вартість товару. Фото чорного перцю в продажу відповідає реальному продукту. Перець чорний - недостиглі висушені плоди деревовидної ліани сімейства перцевих, що мають пекучий смак. Сама універсальна приправа на нашій кухні. Залежно від того, на якій фазі дозрівання зібрані плоди, і якій обробці вони піддавалися, перці поділяють на чорний, білий, зелений і червоний (не плутати з рожевим). Детальніше дізнатися про чорний перець, його походження і характеристики, вирощування, хімічний склад, про різновиди і способи заготовки перцю, про його корисні і лікувальні властивості, застосування в кулінарії, медицині і косметології можна в нашій статті в Енциклопедії спецій. ..
Перець чорний крупного помолу (подрібнений)
Перець чорний грубого помолу з цільного зерна. Найвища категорія якості серед мелених перців. Країна-виробник - В'єтнам. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 60 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 150 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 300 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 600 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці За часів Римської імперії чорний перець використовувався як інтернаціональна валюта і вважався королем спецій. Застосування чорного перцю в кулінарії. Чорний перець - сама універсальна і відома всім приправа на нашій кухні, яка додається практично в усі страви, за винятком солодких, і яка прекрасно поєднується з іншими прянощами. Він також застосовується в усіх галузях харчової промисловості, в тому числі і в кондитерському виробництві, входячи до складу «сухих парфумів». У низці країн чорний перець додається в деякі види печива або пряників, рецепти яких полюбилися вже і у нас, в шоколад, а на Сході ним приправляють чай, каву і деякі коктейлі. Чорний перець має сильний строгий пряний аромат з холодними нотками і пекучий гіркий смак. Загострює смак їжі, робить його більш шляхетним. Чорний перець горошок застосовується переважно для приготування перших страв, соусів, маринадів, алкогольних напоїв. Чорний перець, як і будь-яку пряність, краще зберігати в цілісному вигляді і змелювати безпосередньо перед вживанням. Таким чином в перці краще збережуться летючі ефірні масла, а смак і запах свіжозмеленого перцю буде більш інтенсивним. Якість меленого чорного перцю. Якщо ж Ви купуєте мелений чорний перець, тут дуже важлива його сортність і якість. Залежно від тієї сировини, з якої змелюється перець, і кількості домішок в ньому (лушпиння, гілочок, пустотілих зерен) перець підрозділяється на ряд сортів від вищого до третього сорту. Ціна перцю кожного сорту буде відповідною, як і його якість. Ми пропонуємо своїм клієнтам мелені прянощі тільки вищих сортів, найбільш багаті ефірними оліями, з вираженим смаком і ароматом. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити перець чорний мелений вищої якості на вагу, а також інші натуральні спеції, прянощі, приправи, сушені овочі та інші корисні продукти в нашому інтернет-магазині спецій за розумною ціною, що відповідає якості. Упаковка включена у вартість товару. Фото чорного перцю в продажу відповідає реальному продукту. Перець чорний - недостиглі висушені плоди деревовидної ліани сімейства перцевих, що володіють пекучим смаком. Сама універсальна приправа на нашій кухні. Залежно від того, на якій фазі дозрівання зібрані плоди, і якій обробці вони піддавалися, перці поділяють на чорний, білий, зелений і червоний (не плутати з рожевим). Детальніше дізнатися про чорний перець, його походження і характеристики, вирощування, хімічний склад, про різновиди і способи заготовки перцю, про його корисні і лікувальні властивості, вживання в кулінарії, медицині і косметології можна в нашій статті в Енциклопедії спецій. ..
Перець білий горошок
Країна-виробник - В'єтнам. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 70 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 175 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 350 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 700 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці Протягом своєї історії перець часто оцінювався як рівний або навіть дорожче золота. Застосування білого перцю в кулінарії. Білий перець багато в чому застосовується так само, як і чорний, проте має більш тонкий смак і аромат і менш пекучий, і цінується дорожче, ніж чорний перець. Що стосується саме запаху білого перцю, то він відрізняється своєрідною пікантністю, яка виключає його застосування в солодких кондитерських виробах і напоях. Важливо! З власного досвіду маємо зазначити, що ця своєрідна пікантність аромату білого перцю подобається не всім, і зустрічаються люди, які взагалі не сприймають цей запах, їм він смердить. Сприйняття запахів - дуже індивідуальна річ. Тому якщо Ви ще не стикалися з цією пряністю, радимо для початку взяти на пробу невелику кількість білого перцю. Як це буває з багатьма прянощами, змішуючись з ароматом основної страви і інших спецій, запах білого перцю набуває гармонійності і додає страві свою родзинку. У білого перцю є сфера застосування, для якої він підходить найкраще. В першу чергу він використовується для риби і морепродуктів, для виробів з м'яса і м'ясного фаршу, для соусів (особливо для соусів на основі м'ясного бульйону), для свіжих салатів. Якщо білий перець Вам не підходить і чимось потрібно замінити його в рецепті - візьміть зелений перець. Він володіє тонким ніжним ароматом і м'якою пекучістю, і набагато краще гармонує з тими ж рибними стравами і свіжими салатами, ніж чорний перець. Однак чорний перець також цілком може служити заміною білому перцю. Білий перець добре поєднується з іншими спеціями і пряними травами. Зберігати білий перець краще в цілому вигляді і змелювати перед вживанням. Суміші, до складу яких входить білий перець, також не повинні зберігатися довго. Оскільки в меленому вигляді аромат білого перцю випаровується швидше, а при довгому зберіганні видозмінюється, набуваючи неприємного відтінку. Білий перець - одна з тих прянощів, яку особливо рекоменовано використовувати свіжозмеленою. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити перець білий горошок, а також інші натуральні спеції, прянощі, приправи, кондитерські добавки, сушені овочі високої якості в нашому інтернет-магазині спецій за розумною ціною. Упаковка включена у вартість товару. Фото білого перцю в продажу відповідає реальному продукту. Білий перець - це не окремий вид перцю, а плоди тієї ж деревовидної ліани, відомої нам як перець чорний (Piper nigrum L). Тільки зібрані плоди в зрілому стані і звільнені від верхньої оболонки. Детальніше почитати опис білого перцю, про його властивості та характеристики, як він росте і як виробляється, про його користь, який у нього хімічний склад, для чого застосовується в кулінарії і чим відрізняється від чорного можна в нашій статті в Енциклопедії спецій . ..
Перець червоний горошок Пондічеррі
Червоний перець горошок - один з рідкісних преміум різновидів чорного перцю (перцева ліана Píper nígrum). Має фруктовий солодкий смак з квітковими нотками і вираженою гостротою. Країна-виробник - В'єтнам. Термін зберігання в герметичній упаковці без доступу світла - 2 роки. Рекомендований термін використання (смак і запах максимальні) - 1 рік. Вага в баночці для спецій об'ємом 100 мл - 60 г Вага в банці для сипучих об'ємом 250 мл - 150 г Вага в банці для сипучих об'ємом 500 мл - 300 г Вага в банці для сипучих об'ємом 1000 мл - 600 г Детальний опис видів фасовок можна прочитати на цій сторінці Що таке перець червоний горошок Пондічеррі. Перець червоний горошок - один з різновидів перців (разом з чорним, зеленим і білим), що отримують з перцевої ліани Píper nígrum. Цей різновид перцю ще носить назву Пондічеррі (Pondicherry peppercorns) на ім'я основного регіону його походження і розведення. Не плутати червоний перець з рожевим перцем, який є плодами дерева Шінус, а не ягодами перцевої ліани. Іноді в мережі ви можете зустріти плутанину, коли при описі перцю червоного горошку наводиться фотографія рожевого перцю - це помилка. Перець червоний горошок відноситься до преміум сортів через свою незвичність, дефіцит, красивий темно-бордовий колір, унікальний смак і аромат. У той час як чорний перець легше виробляти і транспортувати, виробництво червоного перцю відрізняється більшою складністю. Для отримання чорного або зеленого перцю ягоди збирають незрілими, після чого вони піддаються різним способам обробки. Червоний же перець залишається на ліані до повного дозрівання, на що йде близько чотирьох додаткових місяців зростання. Протягом цього часу урожай схильний до ризику через погодні чинники і напади птахів і шкідників. Зрілі ягоди більш крихкі і схильні до пошкоджень, і мають тенденцію швидко псуватися, якщо не оброблені вчасно і належним чином. Білий перець також отримують із зрілих ягід, але у них повністю вилучена оболонка. Але саме стигла червона оболонка, яка зберігається у перцю червоного горошку і є дуже крихкою і важкою для обробки і транспортування, і надає перцю легку солодкість і квітковий смак, а також більшу гостроту, ніж у білого перцю. Застосування червоного перцю горошку в кулінарії. Смак червоного перцю горошку характеризується як солодкий, фруктовий, з квітковими нотками і приємною теплотою, яка повільно стає гострою і зберігає післясмак. Прихильники цього типу перцю - це в основному шеф-кухарі гурмани і кухарі-аматори, які люблять використовувати в своїй домашній кухні унікальні інгредієнти. Червоний перець можна використовувати як більш вишукану альтернативу чорному перцю. Але в першу чергу його рекомендують для риби і страв з морепродуктів, для свіжих салатів і салатів з куркою і сиром. Він знайшов застосування в десертах і випічці, фруктових салатах, особливо в поєднанні з цитрусовими. Прекрасно доповнюють смак червоного перцю лайм і свіжий імбир. У випадаючому списку Ви можете вибрати бажану фасовку продукту і купити перець червоний горошок, а також інші прянощі і приправи в нашому інтернет-магазині спецій SpiceryShop. Ціна актуальна. Упаковка включена у вартість товару. Фото червоного перцю Пондічеррі відповідає реальному продукту. ..