Запечена фарширований перець

Автор: Лариса Полищук, г. Киев Дата: 29.10.2012 Просмотров: 6042 Комментарии : 0

Запеченный фаршированный перец Вам буде потрібно (на 2 порції):

  • 0,5 ст. неочищеного рису
  • 8-10 стручків солодкого перцю
  • 1 цибулина
  • 1/4 ч..л. часнику сушеного меленого або щіпка асафетиди
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 3 помідори
  • спеції: сіль, перець чорний, майоран, чебрець, петрушка
  • бринза (або фета)

Стручки перцю вимити, зрізати верхню частину у вигляді «кришечок», видалити серцевину з насінням.
Помідори опустити на 30 секунд в киплячу воду, облити холодною водою, зняти шкірку, м'якоть нарізати. Ріпчасту цибулю нарубати.
Зелену цибулю нарізати кільцями.

Розігріти на сковороді олію і підрум'янити ріпчаста і зелена цибуля. Додати помідори, часник (асафетиду).
Відварити рис і з'єднати з цибульний-томатної масою.

Нагріти духовку до 200 градусів.
До рису з овочами додати спеції (перець чорний, майоран, чебрець, петрушку) кубики бринзи.
Перець наповнити фаршем, накрити «кришечками», налити трохи води і запікати під кришкою 30-40 хвилин.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, фарширований перець

Теги: асафетида , майоран , перець чорний , петрушка , чебрець , часник

Связанные товары