Запечена фарширований перець
Вам буде потрібно (на 2 порції):
- 0,5 ст. неочищеного рису
- 8-10 стручків солодкого перцю
- 1 цибулина
- 1/4 ч..л. часнику сушеного меленого або щіпка асафетиди
- 3 стебла зеленої цибулі
- 3 помідори
- спеції: сіль, перець чорний, майоран, чебрець, петрушка
- бринза (або фета)
Стручки перцю вимити, зрізати верхню частину у вигляді «кришечок», видалити серцевину з насінням.
Помідори опустити на 30 секунд в киплячу воду, облити холодною водою, зняти шкірку, м'якоть нарізати. Ріпчасту цибулю нарубати.
Зелену цибулю нарізати кільцями.
Розігріти на сковороді олію і підрум'янити ріпчаста і зелена цибуля. Додати помідори, часник (асафетиду).
Відварити рис і з'єднати з цибульний-томатної масою.
Нагріти духовку до 200 градусів.
До рису з овочами додати спеції (перець чорний, майоран, чебрець, петрушку) кубики бринзи.
Перець наповнити фаршем, накрити «кришечками», налити трохи води і запікати під кришкою 30-40 хвилин.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, фарширований перець
Теги: асафетида , майоран , перець чорний , петрушка , чебрець , часник
Поділитись: