Індичка з барбарисом запечена
Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 10.10.2013 Просмотров: 6229 Комментарии : 0
Вам буде потрібно:
- індичка
- лимон
- сіль
- масло рослинне
- замочений ізюм
- спеції: барбарис, розмарину пару цілих гілочок, кунжут, цілий коріандр горошок, куркума, мелений сухий імбир, орегано
- ложка меду (в ідеалі "різнотрав'я" або інший світлий)
Всі прянощі і родзинки змішуємо з медом, рубаним лимоном, сіллю, маслом. Натираємо сумішшю підготовлену індичку, намагаючись часточки лимона засунути під шкіру. Гілку розмарину одну кладемо під тушку, а іншу наверх, запікаємо до готовності.
Пробуємо паличкою, розкриваємо фольгу і зарум'янюється.
рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, індичка в духовці
Теги: барбарис , імбир , коріандр , кунжут , куркума , орегано , розмарин
Поділитись:
facebook