Індичка з барбарисом запечена

Автор: Мария Вихарева, г. Киев Дата: 10.10.2013 Просмотров: 2983 Комментарии : 0

Индейка с барбарисом запеченная Вам буде потрібно:

  • індичка
  • лимон
  • сіль
  • масло рослинне
  • замочений ізюм
  • спеції: барбарис, розмарину пару цілих гілочок, кунжут, цілий коріандр горошок, куркума, мелений сухий імбир, орегано
  • ложка меду (в ідеалі "різнотрав'я" або інший світлий)

Всі прянощі і родзинки змішуємо з медом, рубаним лимоном, сіллю, маслом. Натираємо сумішшю підготовлену індичку, намагаючись часточки лимона засунути під шкіру. Гілку розмарину одну кладемо під тушку, а іншу наверх, запікаємо до готовності.

Пробуємо паличкою, розкриваємо фольгу і зарум'янюється.


рецепти зі спеціями, прянощами, приправами, індичка в духовці

Теги: барбарис, імбир, коріандр, кунжут, куркума, орегано, розмарин

Связанные товары