Рецепти зі спеціями

У цьому розділі представлені рецепти зі спеціями і прянощами, які підкажуть, як використовувати спеції в приготуванні повсякденних і часто всім нам знайомих страв. Як за допомогою спецій і приправ зробити смачніше нескладні у приготуванні страви з простих продуктів. А також тут ви знайдете різні цікаві і незвичайні рецепти зі спеціями.

Овочевий мікс чау основний

Veg mix chow main

VEG MIX CHOW MAIN - блюдо з спагетті і овочів, привезене з Північної Індії. Головна особливість цього гарячого блюда в тому, що овочі в ньому повинні бути напівсирі, тобто не вбиті до кінця.

Подробнее

імбирний напій

Имбирный напиток

Імбирний напій - корисний гарячий напій з імбиру, кмину, коріандру, м'яти і ягід ялівцю.

Подробнее

Імбирний чай

Имбирный чай

Імбирний чай з м'ятою і корицею підсилює травлення і його добре пити після їжі або запивати їм десерт.

Подробнее

Індичка з барбарисом запечена

Индейка с барбарисом запеченная

ИНДЕЙКА З барбарису запечена - індичка з родзинками, медом, барбарисом і іншими прянощами, запечена в фользі в духовці.

Подробнее

Бездріжджовий кукурудзяний хліб з шавлією і калінджі

Бездрожжевой кукурузный хлеб с шалфеем и калинджи

Бездріжджовий КУКУРУДЗЯНИЙ ХЛІБ З шавлією І Калінджі - ароматний і пряний хліб, який швидко піч, тому що його не потрібно виставівать, як з дріжджами.

Подробнее

Буряк з тархуном, чебрецем, розмарином і зернового сиру

Свекла с тархуном, тимьяном, розмарином и зерненым творогом

БУРЯК З тархун, чебрецем, розмарином і зернового сиру - просте і корисне блюдо, з рецептів Джеймі Олівера.

Подробнее

Бурякові вафлі з каффір лаймом

Свекольные вафли с каффир лаймом

Буряковий ВАФЛІ З каффір Лайма - м'які і дуже смачні вафлі, з приємним присмаком лайма і без присмаку буряка.

Подробнее

в'ялені томати

Вяленые томаты

В'ялені томати - класичний інгредієнт італійської кухні. Вони додаються в страви з пасти і макаронів. Їх можна класти в каші, яєчні, на піцу, в несолодке випічку і знайти їм ще безліч застосувань.

Подробнее

в'ялені томати

Вяленые томаты

В'ялені томати - класичний інгредієнт італійської кухні. Вони додаються в страви з пасти і макаронів. Їх можна класти в каші, яєчні, на піцу, в несолодке випічку і знайти їм ще безліч застосувань.

Подробнее

Варення з ірги з кардамоном

Варенье из ирги с кардамоном

ВАРЕННЯ З ірги з кардамоном - густе, ароматне, яскравого насиченого кольору - не пройде непоміченим. А може навіть стане одним з фаворитів у колекції домашнього варення.

Подробнее

Показано з 1 по 10 із 79 (8 сторінок)